Анкета: Омилен вид на пенис помеѓу женската популација

Жените сметаат дека постојат „убави“ и „грди“ пениси. Убавите пениси имаат убав изглед и носат поголемо задоволство. Па затоа жените повеќе се приклонуваат токму на овој тип пенис.

Грдите пениси главно или имаат некој деформитет, СПИ, проблем со потенција, или едноставно неадекватна величина за женската потреба.

Ги прашавме читателките како според нив изгледа „идеален пенис“ добивме интересни одговори.

Најинтересните ви ги пренесуваме во продолжение:

Идеален пенис за мене е оној што е секогаш спремен за АКЦИЈА. Сакам кога ќе го допрам да наидам на цврстина и одалеку да се познава дека тој е подготвен за мене. (Д.Љ, 24)

Мојот омилен пенис е 16+см. Не сакам мали пениси, изгледаат непредизвикувачки за мене. Сакам да го почувствувам и во раце и во грлото и во вагината. (С.А, 30)

Сакам пенис кој е малку накривен на врвот. Бидејќи сум љубител на мисионерска поза, накривен пенис кон горе ми ја стимулира Г точката. (Д.Р, 39)

Идеален пенис според мене има чиста глава со розева боја. Сакам кога главата на пенисот е голема и точеста и ја чувствувам на јазикот и на устата. (Б.И, 43)

Пенис кој има своја влажност е за мене омилен. Така знам дека мажот е целосно напален и подготвен, а тоа ме возбудува. (В.Н, 45)

© Фото: Unsplash.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.