Како да ја доведете вашата партнерка „до лудило“ во кревет?!

Среќата е во малите работи, а многу голема приказна се крие во деталите. Тоа, се чини најдобро им е познато на славните заводници и успешните љубовџии.

Тие буквално ја доведуваат својата партнерка до лудило поради што остануваат запамтени како „пожелни љубовници“.

  • Очите треба да бидат што е можно поисклучени 

Очите го фокусираат мозокот и мислите, затоа треба да бидат што е можно поисклучени за време на сексот.

Вистинските заводници знаат дека треба да направат посебна атмосфера која вклучува помалку светло во собата.

Единствен извор на светлина може да биде периферна ламба или друг тип на амбиентално, секундарно светло.

black table lamp on nightstand
Фото извор: Unsplash.com
  • Игра на топло ладно 

Стимулирање на нервните завршетоци најдобро се случува со промена на температурата на површина на кожата.

Промена на температурата на кожата го поттикнува крвотокот на ерогеното место.

Користење на коцка мраз во комбинација со топол воздух од усната пуплина на ерогените места ја донесува до врв.

yellow stone on six ice cube formations
Фото извор: Unsplash.com
  • Долга предигра 

Орален секс, допирања кои траат подолго или бакнувања во кревет се вистински избор за „подгревање“ на вашата партнерка.

Жените сакаат внимание, а најдобар начин да им се покаже внимание е да се одели време и да посветите енергија на нејзиното уживање.

Таа ќе го цени тоа и ќе ви се одолжи на друг начин!

jar of oil
Фото извор: Unsplash.com
  • Размена на нежности во текот на сексот 

Сексот не е само механичко тргање на место на ерогените зони со цел да дојде до оргазам, туку е жива интеракција.

Затоа инсистирајте на размена на нежности, бакнувајте ја вашата партнерка за време на сексот и цврсто прегрнете ја пред оргазам!

grayscale photo of man and woman kissing each other
Фото извор: Unsplash.com

© Gentlemanmagazine  Фото: Freepik.com

Можеби ќе ве интересира:

Leave a Reply

Your email address will not be published.