Најчитано за 2021 на Џентлмен Магазин

Минатата година, направивме комплетно ребрендирање, и започнавме со новиот проект Џентлмен Магазин. Нешто на што сме навистина горди. Џентлмен Магазин, е прв онлајн магазин за мажи кај нас, магазин за џентлмени, каде секој од вас , ќе најде содржина од која може многу да научи. Ние, не се движиме по навиките да бидеме мамка за кликови, не. и нема ни да го правиме тоа, туку само ќе придонесеме со врвни вести, како и досега.

Минатата година, ја одбележаа многу интересни работи. Џентлмен Магазин, преку својата емисија придонесе за многу интересни гости кои имаат што да кажат. Од бизнисмени, уметници, спортисти, до урбани ликови, мажи кои навистина проденсуваат за едно подобро општество кај нас.

Затоа, за крај, сакаме да ви кажеме, да читате само квалитетна содржина, не за друго, туку затоа што тоа ќе ве направи и вас далеку поквалитетни. На Џентлмен Магазин, ќе продолжиме да пишуваме за добрите пијалоци, за хедонизмот, за пурите, за кафе, за добри навики, за џентлмените, а ќе продолжиме да ви ги претставуваме и најуспешните мажи кај нас. Погледнете што најмногу читаа македонските џентлмени за изминатата година.

  1. Голд Фелициа направија феноменално шоу на Мажи на годината 2021

2. Мате Римац, човекот кој има невиден претприемнички дух и кој направи империја на Балканот

3. Најдобро облечени мажи кај нас (ФОТО)

4. Како изгледаа добитниците на изборот на Мажи на годината за 2021 (ПРВ ДЕЛ – ФОТО)

5. Сашко Јовев е Маж на годината за 2021 година(ФОТО)

6. Крал на флертот: Три знаци со кои ќе ја заведете!

7. Вечно прашање: Што е поважно величина или техника?

8. 3 сцени од порно филмовите кои секоја жена сака да ги испроба

9. Пет знаци дека си имате работа со хиперинтелигентен маж

10. Јован Деспотовски: Посвојувањето на дете е врв на човечката доблест (ВИДЕО)

Leave a Reply

Your email address will not be published.