Ги прашуваме мажите: Секс со кондом или без?

Мажите ни одговараат на многу често и се чини вечно прашање: Каков секс повеќе преферираат, со или без кондом? Сексот со кондом е безбеден, сексот без кондом е небезбеден но е понепосреден, за што се одлучија нашите испитаници прочитајте подолу: –Зависи дали

Женска анкета: Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?

Во оваа анкета учествуваа жени од различни возрасти над 20 и под 60 години. Сите одговараа на истото прашање: „Дали сакате орално да го задоволувате партнерот?“. Добивме многу интересни одговори, а најинтересните ви ги пренесуваме во продолжение. – Обожавам орално да го

Ги прашавме жените: Како изгледа нивен незаборавен секс?

Анонимните анкети се одлични да дознавање на вистината поврзана со теми кои не се баш прифатени за отворена комуникација. Една од нив е сексот, кој во нашето општество е се уште табу. Со цел да дознаеме што мислат жените за сексот и

/

Анкета: Како мажите гледаат на разведени жени?

Разводите се актуелни во време на епидемијата. На светско ниво стапката на разводи е во пораст, па не е тешко да се сретнат разведени жени почесто. Се обидовме да дознаеме дали мажите имаат предрасуди кон разведени жени и дали би прифатиле да

Ги прашуваме мажите: На какви жени никогаш нема да пријдат?

Ги прашавме мажите кој профил на жени ги одбиваат, односно на кој тип на жени никогаш во животот не би им пришле. Добивме интересни одговори, кои ви ги пренесуваме во интегрална верзија: –Никогаш нема да пријдам на храбра жена и на профил

Анкета: Дали орален секс е само предигра или главна преференца?

Оралниот секс го сакаат и мажите и жените, но се чини мажите за нијанса повеќе. Ги прашавме нашите читатели дали оралниот секс го сметаат за чиста предигра (загревање) или за главен сексуален чин кој доведува до оргазам. Добивме интересни одговори: – Не

Анкета: Што мажите подразбираат под терминот „дама“

Ги прашавме мажите што подразбираат кога една жена ќе ја наречат „дама“? Најголем број од мажите не знае што точно се подразбира под терминот „дама“. Но оние кои ги дадоа најинтересните одговори ги пренесуваме во продолжение: – Дама е жена која има

Вечно прашање: Што е поважно величина или техника?

Мажите се често загрижени дали нивниот пенис е доволен за нивната партнерка? Дали ќе успеат да ја задоволат во сексуална смисла? Но жените не го сметаат тој страв и грижа за оправдани. Ги прашавме жените што сметаат дека е важно за сексуална

Жените одговорија: Дали се попривлечни мажи со тетоважи?

Тетоважите стана доста популарен впечаток на кожата кај мажите и кај жените, а со тоа станаа и симбол на посебен тип на уметност. Иако историски за тетовирањето не се врзуваат баш пофални зборови, денеска се пробиваат табуата за употреба на телото како

Мажите одговорија: Карактеристики на совршена вагина?!

Многу жени се грижат за изгледот, мирисот на нивната вагина, без разлика дали усните се премногу големи или премногу мали, дали се доволно тесни таму долу или можеби треба да ја отстранат целата „коса“ од интимниот регион. Направени се студии низ целиот